• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
281 - 860 : SWING STICK

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Wil jij je fitnessdoelen bereiken en tegelijkertijd genieten van een leuke en effectieve workout? Dan is de Swing Stick van Gorilla Sports precies wat je nodig hebt! Deze dynamische tool is speciaal ontworpen om je te helpen bij het behalen van je fitnessdoelen, en we kunnen niet wachten om je er alles over te vertellen! Swing Stick in detail: Kleur: Rood/zwart Materiaal: Glasvezel Lengte: 160 cm Diameter: 9,6 mm Gewicht: 0,55 kg Wat kun je doen met de Swing Stick? De Swing Stick is veelzijdig en biedt talloze mogelijkheden om je fitnessroutine naar een hoger niveau te tillen. Met dit innovatieve fitnessaccessoire kun je verschillende oefeningen uitvoeren, zoals swingen, draaien, strekken en roteren. Het helpt je bij het verbeteren van je balans, coördinatie en spierkracht. Of je nu een beginner bent die net begint met fitness of een ervaren sporter die zijn of haar training wil intensiveren. Door regelmatig met de Swing Stick te trainen, kun je diverse voordelen ervaren, waaronder: Versterking van je kernspieren Verbetering van je stabiliteit en evenwicht Verhoging van je flexibiliteit en mobiliteit Verbranding van calorieën en bevordering van gewichtsverlies Verlichting van spierspanning en verbetering van de bloedcirculatie Waar wacht je nog op? Zet de eerste stap naar een fittere versie van jezelf met de tweedelige Swing Stick van Gorilla Sports! Bestel nu en ontdek de opwindende wereld van swingende workouts. Begin vandaag nog met het behalen van jouw fitnessdoelen!
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 02 feb 2024 12:00
Sluitingstijd 21 feb 2024 14:14
Start bod € 8,00

GORILLA SPORTS RETOURGOEDERENVEILING

product
Details
Start: 02 feb 2024 12:00
Einde veiling: 21 feb 2024 14:00
Veiling beschrijving

Retourgoederenveiling Gorilla Sports

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Locatie
AUCTION2DAY
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam -
Nederland
Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

Woensdag 28 februari 2024 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor eventuele demontage, afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie