• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
231 - 241 : Villeroy & Boch Avento Fontein 36 x 22 x 11 cm

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Winkelverkoopprijs € 100 Deze Villeroy & Boch Avento fontein in de kleur Wit Alpin, heeft alles wat tegenwoordig van een moderne badkamer wordt verlangd. De fontein heeft niet alleen een perfecte look, maar ook een zeer functionele uitrusting. De afmetingen van de fontein zijn 36 x 22 x 11 centimeter. De fontein heeft het kraangat aan de rechterkant en heeft geen overloop. Creëer uw eigen badkamer met flair Verbazend fris van vormgeving, uitzonderlijk praktisch en het geld meer dan waard. Avento heeft alles wat er van een moderne badkamer verwacht wordt – en nog veel meer! Hij ziet er niet alleen perfect uit, de nieuwe Villeroy & Boch badkamer is bovendien uiterst praktisch ingericht – van het trendy meubelprogramma met fronten van acrylglas in vier kleuren voor meer dan voldoende bergruimte tot het moderne en lichte keramiek en de spoelrandloze DirectFlush wc voor optimale hygiëne. En dat alles in een keur van afmetingen, dus ook geschikt voor de kleinere badkamer of de gastenbadkamer. Moderne, lichte vormgeving Het aansprekende van deze wastafel is te danken aan zijn elegante uitstraling en de zachte contouren van de binnenkom. Nieuwe materialen als acrylglas, met keuze uit vier kleuren en een champagnekleurige rand, geven het moderne meubilair een zeker je ne sais quoi. Eigentijds en functioneel De Avento wastafels zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen van 45 tot 100 cm, dus ideaal in situaties waar de ruimte beperkt is, zoals in hoeken en inhammen, en voor gastenbadkamers. Het compacte, elegante wandcloset met zijn innovatieve DirectFlush technologie is gemakkelijk schoon te houden. Het Avento meubilair heeft niet alleen een modern en licht uiterlijk, het is ook bijzonder praktisch en biedt veel bergruimte.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 02 jun 2023 14:00
Sluitingstijd 16 jun 2023 14:23
Start bod € 17,00

SANITAIR EN BADKAMERINRICHTING RETOURGOEDERENVEILING

product
Details
Start: 02 jun 2023 14:00
Einde veiling: 16 jun 2023 14:00
Veiling beschrijving

Retourgoederenveiling Sanitair en Badkamerinrichting

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Locatie
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam - NOORD HOLLAND
Nederland
Kijkdagen

Niet van toepassing

Ophaal dag(en)

Woensdag 21 juni 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie