• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
226 - 42 : Goosecraft Christian Men 1 Heren Loafers - Bruin - Maat 43

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Winkelverkoopprijs €139,95 Maat: 43 Pasvorm: Normaal Materiaal buitenkant: Suède Een karakteristieke loafer met sportieve details en het comfort van een sneaker. Dat is precies wat de Christian Men 1 loafer omschrijft. Deze loafers zijn handgemaakt in Portugal van een rijkelijke kwaliteit suède. Met de juiste verzorging gaat deze loafer dan ook jaren mee. Het bovenwerk heeft een klassieke loafer afwerking met opgestikte neus naad en een band met uitsnijding op de wreef. Het comfort van de schoen zit hem in het uitneembaar voetbed en de hoge rubberen cupzool van 3 cm die zorgt voor een lichtgewicht gevoel en een perfecte demping geeft op de straat. De suède loafers van Goosecraft vallen normaal, het wordt dan ook aangeraden om je normale maat te bestellen. Deze loafers zijn perfect te stylen voor elke gelegenheid. Combineer de loafer met een cargobroek voor een echte city style look of style de loafers af met een joggingstof pantalon voor een sportieve look. Over het merk GOOSECRAFT is een Amsterdams merk, opgericht in 2006. Het succes is ooit ontstaan door leren producten als fashion items in de markt te zetten, in een breed scala aan kleuren. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een compleet fashion merk. GOOSECRAFT staat voor het leiden van een leven zonder excuses, je eigen regels vormen en het feest in elke dag ontdekken.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 17 mrt 2023 11:00
Sluitingstijd 31 mrt 2023 14:06
Start bod € 36,00

GOOSECRAFT HEREN SCHOENEN NIEUW IN DOOS

product
Details
Start: 17 mrt 2023 11:00
Einde veiling: 31 mrt 2023 14:00
Veiling beschrijving

Veiling van Goosecraft Heren Schoenen
Online veiling in opdracht van belanghebbende(n).

Lage startbiedingen!

Locatie
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam - NOORD HOLLAND
Nederland
Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

GRATIS VERZENDING in Nederland en België! Na ontvangst van het totale openstaande factuurbedrag sturen wij binnen drie werkdagen uw gewonnen kavels met PostNL naar het door u opgegeven adres.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie