• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
226 - 24 : Goosecraft Christian Men 1 Heren Loafers - Beige - Maat 42

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Winkelverkoopprijs €139,95 Maat: 42 Pasvorm: Normaal Materiaal buitenkant: Suède De looks van een stijlvolle loafer met een sportieve touch en het comfort van een sneaker, dat wil je toch gewoon? Deze bijzondere instapper van het Amsterdamse merk Goosecraft heeft het allemaal! Dit merk is bekend van de ongeëvenaarde lederen jassen, maar heeft ook een hele modieuze schoenencollectie met tijdloze designs die gemaakt worden van materialen met een uitmuntende kwaliteit. Dit taupekleurige model Christian is uitgevoerd in soepel suède, wat zacht aanvoelt en een rijke uitstraling heeft. Het bovenwerk heeft een klassieke loafer afwerking met opgestikte neusnaad en een band met uitsnijding op de wReef. Het binnenwerk is van leer en voorzien van een uitneembaar voetbed. Deze comfortabele schoen is afgewerkt met een trendy platformzool met stootranden op de neus en hiel en een gripvast ribbelprofiel. Deze sportieve witte zool is 3 centimeter dik en heeft een soepel en buigzaam karakter voor een hoog loopcomfort. Draag ze met een opgerolde jeans of shorts en je outfit is on-point. Wij vinden het de perfecte instappers voor een nonchalante look met een flinke dosis stijl! Over het merk Goosecraft straalt zelfvertrouwen en authenticiteit uit. Het merk heeft een no-nonsense cultuur en een sexy rock ’n roll stijl. De collecties zijn geïnspireerd door muziek culturen, festivals en een western American lifestyle. De producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit leer en textiel. Goosecraft streeft ernaar op een duurzame en verantwoorde manier te produceren voor een lange termijn visie. Met de collecties van Goosecraft zorg je ervoor dat jij je een echte megaster voelt.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 17 mrt 2023 11:00
Sluitingstijd 31 mrt 2023 14:03
Start bod € 36,00

GOOSECRAFT HEREN SCHOENEN NIEUW IN DOOS

product
Details
Start: 17 mrt 2023 11:00
Einde veiling: 31 mrt 2023 14:00
Veiling beschrijving

Veiling van Goosecraft Heren Schoenen
Online veiling in opdracht van belanghebbende(n).

Lage startbiedingen!

Locatie
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam - NOORD HOLLAND
Nederland
Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

GRATIS VERZENDING in Nederland en België! Na ontvangst van het totale openstaande factuurbedrag sturen wij binnen drie werkdagen uw gewonnen kavels met PostNL naar het door u opgegeven adres.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie