• Call +31(0) 20 210 16 44
  • Bankruptcy and Return Goods Auctions
226 - 9 : Goosecraft Christian Men 1 Heren Loafers - Blauw - Maat 41

This auction is closed, biddings on the lot are no longer possible

Winkelverkoopprijs €139,95 Maat: 41 Pasvorm: Normaal Materiaal buitenkant: Suède Een karakteristieke loafer met sportieve details en het comfort van een sneaker. Dat is precies wat de Christian 1 loafer omschrijft. De suède loafer komt in een subtiele blauwe uitvoering en deze kleur wordt erg gewaardeerd in het huidige schoenen modebeeld, dit komt omdat het een spannende variant is van een basic loafer. De blauwe kleur gecombineerd met een clean outfit laat zien dat jij gevoel hebt voor stijl zonder al te veel moeite. Deze loafer biedt de perfecte ondersteuning en stevigheid voor een actieve dag met het uiterlijk van een instapper. Wie wilt dat nou niet? De Christian loafer is perfect te combineren met blauwe bovenstukken en is bij elke gelegenheid te dragen. Deze veelzijdigheid is perfect voor een bezige man die graag aandacht besteed aan zijn outfits. Over het merk Goosecraft straalt zelfvertrouwen en authenticiteit uit. Het merk heeft een no-nonsense cultuur en een sexy rock ’n roll stijl. De collecties zijn geïnspireerd door muziek culturen, festivals en een western American lifestyle. De producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit leer en textiel. Goosecraft streeft ernaar op een duurzame en verantwoorde manier te produceren voor een lange termijn visie. Met de collecties van Goosecraft zorg je ervoor dat jij je een echte megaster voelt.
LOT DATA
Start time auction 17 Mar 2023 11:00
Closing time 31 Mar 2023 14:01
Starting bid € 36.00

GOOSECRAFT HEREN SCHOENEN NIEUW IN DOOS

product
Details
Start: 17 Mar 2023 11:00
End of auction: 31 Mar 2023 14:00
Auction description

Veiling van Goosecraft Heren Schoenen
Online veiling in opdracht van belanghebbende(n).

Lage startbiedingen!

Location
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam - NOORD HOLLAND
Netherlands
Viewing days

N.V.T.

Pick up days

GRATIS VERZENDING in Nederland en België! Na ontvangst van het totale openstaande factuurbedrag sturen wij binnen drie werkdagen uw gewonnen kavels met PostNL naar het door u opgegeven adres.

By using this auction site, you agree to our use of cookies to enhance your experience. See our Privacy Policy for more information