• Call +31(0) 20 210 16 44
  • Bankruptcy and Return Goods Auctions
255 - 55 : Sealskin Soho inloopdouche type KBA 120x210 cm, zwart-helder glas
[text_for_closed_auctions]
Winkelverkoopprijs € 927 Deze inloopdouche van 120 cm uit de serie SOHO geeft jouw badkamer een moderne, industriele uitstraling. Deze variant heeft een kader rondom en horizontale profielen op het glas. De douchewand kan zowel links alsook rechts geplaatst worden. Met zijn 8 mm dik veiligheidsglas en een haaks geplaatste stabilisatiesteun, krijg je een heel solide oplossing. Wanneer je de steun niet haaks wil of kan plaatsen, dan is er een speciale kit verkrijgbaar. Hiermee kan de steun onder een hoek gemonteerd worden. De maatvoering van deze inloopdouche maakt hem geschikt voor plaatsing op een douchebak of direct op de vloer. SOHO is een serie douchedeuren en inloopdouches met matzwarte kaders. Samen met de subtiel toegepaste industriele bouten is de inspiratie zichtbaar gebleven. Met bijzonder veel aandacht voor detail, zoals de verborgen bevestiging van de steun, is deze industriële look succesvol vertaald naar een moderne douche. De zwarte kaders en industriele bouten zijn alleen toegepast aan de buitenzijde. De binnenzijde is volledig vlak, waardoor de douche makkelijk schoon te maken is. Bovendien is het veiligheidsglas voorzien van een antikalk coating (Sealglas). Daarmee blijft je glas langer helder.
LOS DATA
Start Datum 28 Sep 2023 14:00
[date_end] 11 Okt 2023 14:01
Startgebot € 200,00

DOUCHEWANDEN, DOUCHEDEUREN EN RADIATOREN VEILING

product
Einzelheiten
Start: 28 Sep 2023 14:00
Ende der Auktion: 11 Okt 2023 14:00
Auktions-Beschreibung

DOUCHEWANDEN, DOUCHEDEUREN EN RADIATOREN RETOURGOEDERENVEILING

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Het is in deze veiling alleen mogelijk om te betalen via IDeal of per bank. Wij verzoeken u vriendelijk het totale bedrag voor Vrijdag 13 oktober te betalen i.v.m. met het klaar zetten van de aankopen.

Location
AUCTION2DAY
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam -
Niederlande
Besichtigungstag

N.V.T.

Abholtage

Woensdag 18 oktober 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

By using this auction site, you agree to our use of cookies to enhance your experience. See our Privacy Policy for more information