• Call +31(0) 20 210 16 44
  • Bankruptcy and Return Goods Auctions
249 - 397 : GROHE BauLoop staande wastafelkraan M-size met waste, chroom
[text_for_closed_auctions]
Winkelverkoopprijs € 139 GROHE BauLoop staande wastafelkraan M-size met waste chroom De GROHE BauLoop staande wastafelkraan M-size met waste chroom is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle kraan voor de wastafel. Hieronder vindt u enkele belangrijke kenmerken van deze kraan: Met waste voor extra gebruiksgemak Deze kraan wordt geleverd met een waste, wat betekent dat u het water gemakkelijk kunt afvoeren zonder dat u een aparte stop nodig heeft. Dit is niet alleen handig, maar zorgt ook voor een strakke en moderne uitstraling. Hoogwaardige materialen en afwerking De GROHE BauLoop staande wastafelkraan M-size met waste chroom is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een gepolijste afwerking. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en betrouwbaarheid op de lange termijn. Handige functies voor extra comfort Deze kraan is voorzien van verschillende handige functies die het gebruik nog comfortabeler maken. Zo heeft de kraan een koudestartfunctie, wat betekent dat het water niet onmiddellijk warm wordt wanneer u de kraan opent. Dit bespaart niet alleen energie, maar voorkomt ook onnodig warm waterverbruik. Daarnaast heeft de kraan een warmwaterspaarstand, wat betekent dat u minder warm water verbruikt zonder dat u aan comfort hoeft in te leveren.
LOS DATA
Start Datum 23 Aug 2023 16:00
[date_end] 05 Sep 2023 14:08
Startgebot € 23,00

SANITAIR EN BADKAMERINRICHTING RETOURGOEDERENVEILING

product
Einzelheiten
Start: 23 Aug 2023 16:00
Ende der Auktion: 05 Sep 2023 14:00
Auktions-Beschreibung

Retourgoederenveiling Sanitair en Badkamerinrichting

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Location
AUCTION2DAY
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam -
Niederlande
Besichtigungstag

N.V.T.

Abholtage

Vrijdag 8 september 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

By using this auction site, you agree to our use of cookies to enhance your experience. See our Privacy Policy for more information