• Call +31(0) 20 210 16 44
  • Bankruptcy and Return Goods Auctions
235 - 717 : Tower 2000
[text_for_closed_auctions]
LET OP: Niet geschikt voor opdekdeuren De Tower 2000 is ideaal voor een intensieve full-body workout. Het frame is voorgemonteerd en gemakkelijk op elke standaard deur te schuiven. De kabels zijn van rubber en beschikken elk over een verschillende hoeveelheid weerstand. Deze deurtrainer biedt een nieuwe manier van trainen. Soms heb je weinig tijd om te trainen en wil je thuis het liefst even snel aan de slag. Maar thuis heeft niet iedereen ruimte voor een complete home gym. Met dat gegeven gingen de bedenkers van deze multifunctionele deurtrainer aan de slag. Het resultaat? Een handzaam apparaat waarmee je binnen no-time je hele lijf kunt trainen, in je slaapkamer, studeerkamer, woonkamer of onderweg in je hotel! Bekende martial arts-sterren zweren al jaren bij de deurtrainers en behoren dikwijls tot de promotors van deze allround fitness tool. De Tower 2000 deurtrainer werkt heel eenvoudig. Je schuift de deurtrainer binnen een paar seconden op de deur, makkelijker kan niet! Er zullen geen beschadigingen aan de deur ontstaan door het gebruik van de deurtrainer. De deurtrainer biedt tot circa 90 kg weerstand door middel van de verstelbare multi-spanning krachtkoorden. Er zijn talloze oefeningen beschikbaar die het maximale eisen van je spieren. De spieren die getraind kunnen worden zijn de armspieren, de borstspieren, de schouders, de rugspieren, de buikspieren en de beenspieren. Youtube staat dan ook vol met filmpjes waarop experts voordoen hoe je je lijf in optima forma brengt met de deurtrainer! Het trainen met weerstand via elastische kabels biedt juist ook aan mensen die in de sportschool veelal op machines trainen en met losse gewichten, de welkome afwisseling die de spieren opnieuw (en op een andere manier) uitdagen. We kennen de oude fitness wijsheid: variation is key! En variatie, dat is exact wat de multifunctionele deurtrainer je te bieden heeft. Thuis of op reis, jij kunt vanaf nu altijd lekker trainen!
LOS DATA
Start Datum 16 Mai 2023 11:00
[date_end] 31 Mai 2023 14:18
Startgebot € 35,00

GORILLA SPORTS RETOURGOEDERENVEILING

product
Einzelheiten
Start: 16 Mai 2023 11:00
Ende der Auktion: 31 Mai 2023 14:00
Auktions-Beschreibung

Retourgoederenveiling Gorilla Sports

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Location
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101 AW
Amsterdam - NH
Niederlande
Besichtigungstag

Niet van toepassing

Abholtage

Vrijdag 2 juni 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor eventuele demontage, afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

By using this auction site, you agree to our use of cookies to enhance your experience. See our Privacy Policy for more information