• Call +31(0) 20 210 16 44
  • Bankruptcy and Return Goods Auctions
262 - 662 : Hotbath Archie afbouwdeel - High Flow thermostaat met 4 stopkranen - RVS 316 - ARHF014IX
[text_for_closed_auctions]
Winkelverkoopprijs € 1045 Dit ronde afbouwdeel van Hotbath uit de Archie serie bestaat uit vijf knoppen en is gemaakt van hoogwaardig RVS 316. Onder andere door zijn Vinyl Touch afwerking is het afbouwdeel een echte “eyecatcher”. Het afbouwdeel is voorzien van vier stopkranen om het water uit vier verschillende uitlopen te laten stromen, bijvoorbeeld uit een hoofdouche, handdouche of watervaluitloop. Met de onderste knop kan de watertemperatuur worden ingesteld. Dankzij de keramische schijven binnenin, blijven de grepen lang soepel werken en gaan ze na verloop van tijd niet druppelen. Het afbouwdeel is eenvoudig te monteren. Let op: Voor het functioneren van het afbouwdeel is een inbouwdeel noodzakelijk. Deze is apart bij te bestellen (MHF004).RVS 316 De Hotbath Archie serie is uitgevoerd in hoogwaardig RVS 316. Dit is één van de beste legeringen die RVS kent en is hiermee extreem duurzaam. Kies voor RVS 316 voor de luxe uitstraling of voor de geschiktheid ervan voor intensief gebruik.Vinyl Touch De afwerking op de bedieningsknop van de Archie serie heeft dezelfde lichtspiegeling als de grammofoonplaat en geeft de kraan net die extra touch. In de juiste belichting schittert deze kraan als geen ander. Samen met de verdere hoogwaardige geborstelde afwerking is het echt een “eyecatcher” in elke ruimte.Flühs inside De unieke, gepatenteerde productie van Flühs binnenwerken, cartridges en omstellingen bestaan uit een volledig messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) vervaardigd uit aluminiumoxide. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende bediening van het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom.Plumber friendly - eenvoudige montage Dankzij unieke innovatie is dit Hotbath product eenvoudig te monteren.Belangrijk advies bij gebruik waterontharderBij gebruik van een waterontharder dient men rekening te houden met de afstelling volgens het advies van de leverancier. Verkeerd ingestelde waterontharders kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan metaaloppervlaktes die direct met indrogend douche- of badwater in aanraking komen. Deze schades zijn duidelijk herkenbaar aan een zogenaamd sinaasappeleffect op glansfinishes of onuitpoetsbare vlekken op geborstelde finishes. Op deze wijze aangetaste Hotbath-producten vallen buiten iedere vorm van garantie.
LOS DATA
Start Datum 10 Nov 2023 14:00
[date_end] 20 Nov 2023 14:20
Startgebot € 162,00

VEILING VAN GROTE PARTIJ KRANEN EN DOUCHESETS O.A. HOTBATH EN HANSGROHE

product
Einzelheiten
Start: 10 Nov 2023 14:00
Ende der Auktion: 20 Nov 2023 14:00
Auktions-Beschreibung

Retourgoederenveiling Sanitair en Badkamerinrichting

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Location
AUCTION2DAY
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam -
Niederlande
Besichtigungstag

N.V.T.

Abholtage

Woensdag 22 november 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

By using this auction site, you agree to our use of cookies to enhance your experience. See our Privacy Policy for more information