• Call +31(0) 20 210 16 44
  • Bankruptcy and Return Goods Auctions
249 - 457 : Villeroy & Boch Finion hangend toilet DirectFlush CeramicPlus, wit - 4664R0R1
[text_for_closed_auctions]
Winklverkoopprijs € 501,60 Villeroy & Boch Finion wandcloset directflush plus wit Maak kennis met het Villeroy & Boch Finion wandcloset directflush plus wit. Dit toilet is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun badkamer. Hieronder vind je enkele belangrijke specificaties van dit product: Zonder spoelrand: Het toilet is ontworpen zonder spoelrand, wat betekent dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Dit maakt het toilet gemakkelijker schoon te maken en hygiënischer. Vuilafstotend: Het toilet is behandeld met een speciale coating die vuil afstoot. Dit betekent dat het toilet langer schoon blijft en minder vaak schoongemaakt hoeft te worden. KIWA-keur: Het toilet heeft een KIWA-keurmerk, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Dit toilet heeft een breedte van 375 mm, een hoogte van 350 mm en een diepte van 560 mm. Het heeft een spoelwaterhoeveelheid van 45-45 l en een spoelvorm van diepspoel. Het toilet is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een glanzende afwerking. Als je dit toilet bestelt, wordt het geleverd met bevestigingsmateriaal. Houd er rekening mee dat de toiletbril niet is inbegrepen. Villeroy & Boch Finion wandcloset directflush plus wit Maak kennis met het Villeroy & Boch Finion wandcloset directflush plus wit. Dit toilet is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun badkamer. Hieronder vind je enkele belangrijke specificaties van dit product: Zonder spoelrand: Het toilet is ontworpen zonder spoelrand, wat betekent dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Dit maakt het toilet gemakkelijker schoon te maken en hygiënischer. Vuilafstotend: Het toilet is behandeld met een speciale coating die vuil afstoot. Dit betekent dat het toilet langer schoon blijft en minder vaak schoongemaakt hoeft te worden. KIWA-keur: Het toilet heeft een KIWA-keurmerk, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Dit toilet heeft een breedte van 375 mm, een hoogte van 350 mm en een diepte van 560 mm. Het heeft een spoelwaterhoeveelheid van 45-45 l en een spoelvorm van diepspoel. Het toilet is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een glanzende afwerking. Als je dit toilet bestelt, wordt het geleverd met bevestigingsmateriaal. Houd er rekening mee dat de toiletbril niet is inbegrepen.
LOS DATA
Start Datum 23 Aug 2023 16:00
[date_end] 05 Sep 2023 14:35
Startgebot € 83,00

SANITAIR EN BADKAMERINRICHTING RETOURGOEDERENVEILING

product
Einzelheiten
Start: 23 Aug 2023 16:00
Ende der Auktion: 05 Sep 2023 14:00
Auktions-Beschreibung

Retourgoederenveiling Sanitair en Badkamerinrichting

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Location
AUCTION2DAY
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam -
Niederlande
Besichtigungstag

N.V.T.

Abholtage

Vrijdag 8 september 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

By using this auction site, you agree to our use of cookies to enhance your experience. See our Privacy Policy for more information