• Call +31(0) 20 210 16 44
  • Bankruptcy and Return Goods Auctions
231 - 301 : Schluter Shelf-E-S3 Alu. Structuur Gecoat Donker Antraciet Accessoires Overig
[text_for_closed_auctions]
Winkelverkoopprijs € 105 Op zoek naar de perfecte accessoires om jouw tegels compleet te maken en dat ene extra beetje sfeer te geven? Zoek niet verder! Met de Schluter Shelf-E-S3 Alu. Structuur Gecoat Donker Antraciet Accessoires voeg je niet alleen een stijlvolle touch toe, maar ook een praktische oplossing voor het opbergen van verschillende badkamerartikelen.Deze accessoires zijn de perfecte aanvulling op jouw badkamer en maken jouw tegels helemaal af. Het donker antraciet geeft een chique en elegante uitstraling, terwijl het aluminium voor een industriële touch zorgt. Bovendien is het materiaal makkelijk schoon te maken, waardoor deze accessoires niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn.Deze accessoires zijn afkomstig uit Duitsland en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn ze dankzij het slimme ontwerp makkelijk te installeren en passen ze perfect bij de tegels die je hebt uitgekozen.Het unieke aan deze accessoires is dat ze stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineren. Met de Schluter Shelf-E-S3 Alu. Structuur Gecoat Donker Antraciet Accessoires hoef je dus niet te kiezen tussen esthetiek en praktisch gebruik.Deze accessoires zijn geschikt voor mensen met verschillende stijlen. Of je nu gaat voor een moderne, klassieke, landelijke of industriële badkamerstijl, deze accessoires zullen jouw ruimte compleet maken.Kortom, de Schluter Shelf-E-S3 Alu. Structuur Gecoat Donker Antraciet Accessoires zijn de perfecte aanvulling op jouw badkamer en zorgen voor een unieke touch. Met deze accessoires creëer je niet alleen een stijlvolle ruimte, maar ook een praktische oplossing voor het opbergen van jouw badkamerartikelen. Maak jouw tegels helemaal af met deze accessoires en geniet van de vele voordelen die ze te bieden hebben!
LOS DATA
Start Datum 02 Jun 2023 14:00
[date_end] 16 Jun 2023 14:34
Startgebot € 17,00

SANITAIR EN BADKAMERINRICHTING RETOURGOEDERENVEILING

product
Einzelheiten
Start: 02 Jun 2023 14:00
Ende der Auktion: 16 Jun 2023 14:00
Auktions-Beschreibung

Retourgoederenveiling Sanitair en Badkamerinrichting

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Location
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam - NOORD HOLLAND
Niederlande
Besichtigungstag

Niet van toepassing

Abholtage

Woensdag 21 juni 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

By using this auction site, you agree to our use of cookies to enhance your experience. See our Privacy Policy for more information