• Call +31(0) 20 210 16 44
  • Bankruptcy and Return Goods Auctions
231 - 140 : LED's Light EasyFix Dimmer LED - inbouw dimmer
[text_for_closed_auctions]
Winkelverkoopprijs € 25 Met deze universele inbouwdimmer creëer je sfeervolle verlichting voor iedere gelegenheid. Bij het kijken van een film dim je het licht tot een gezellig subtiele lichtuitstraling en wanneer het etenstijd is verhoog je de lichtopbrengst. Kortom: een aanwinst voor ieder huishouden! Geschikt voor halogeen- gloei- spaar- en ledlampen - Deze dimmer is universeel, waardoor je de dimmer voor vrijwel iedere lamp kunt gebruiken Te gebruiken in combinatie met meerdere lampen (maximale capaciteit 300W) - Voor LED lampen geldt een maximaal vermogen van 5-150W. Voor alle andere lampen geldt een maximale capaciteit van 0-300W. Installeren? Een fluitje van een cent - Zijn inbouwdiepte van slechts 24 mm in combinatie met de meegeleverde hulpstukken maken het installeren een eitje. Bewezen bescherming tegen oververhitting & overbelasting - Geen oosterse rommel, maar een dimmer die conform EU-richtlijnen gekeurd en met vlag en wimpel geslaagd is. Zo ben je verzekerd van een veilige doch duurzame keus. Lichtdimmer monteren in 5 stappen Schakel de netspanning uit, beveilig indien mogelijk tegen herinschakelen Verwijder de bestaande wandschakelaar Sluit de dimmer aan volgens het bedradingschema (zie handleiding) Monteer het afdekraam (niet inbegrepen) en plaats de dimmerknop op de as. Gebruik daar waar nodig is, de meegeleverde opzetstukjes. Schakel de stroom weer in en voila!
LOS DATA
Start Datum 02 Jun 2023 14:00
[date_end] 16 Jun 2023 14:43
Startgebot € 4,00

SANITAIR EN BADKAMERINRICHTING RETOURGOEDERENVEILING

product
Einzelheiten
Start: 02 Jun 2023 14:00
Ende der Auktion: 16 Jun 2023 14:00
Auktions-Beschreibung

Retourgoederenveiling Sanitair en Badkamerinrichting

Uitgepakt, maar ongebruikt!
Retourgoederen zijn artikelen die door de klant zijn geretourneerd, maar niet gebruikt.

Lage startbiedingen!

Location
Auction2Day
Lemelerbergweg 62
1101AW
Amsterdam - NOORD HOLLAND
Niederlande
Besichtigungstag

Niet van toepassing

Abholtage

Woensdag 21 juni 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. U dient zelf zorg te dragen voor afvoer en transport van de goederen. Hulpmiddelen zoals hef- en transportmateriaal, gereedschap en verpakkingsmateriaal moet u zelf verzorgen.

By using this auction site, you agree to our use of cookies to enhance your experience. See our Privacy Policy for more information